Zonnepanelen2016-12-14T12:24:56+01:00

Waarom DTH?

Met veel enthousiasme zijn wij u van dienst bij het aanbrengen en onderhouden van vrijwel alle soorten dakbedekkingen voor platte en hellende daken.

Zonnepanelen

Wilt u zonnepanelen laten installeren, maar heeft u er zelf weinig kennis over? Dan bent u bij onze partner Sun-Cell B.V. op het juiste adres! Sun-Cell  is een professioneel bedrijf welke zonnepanelen en toebehoren levert aan particulieren en bedrijven. Zonnepanelen zijn niet op elk dak mogelijk, daarom komt Sun-cell eerst bij u langs om een situatieanalyse uit te voeren.

Voordelen

Zonnepanelen zijn blauwe of zwarte panelen die energie uit zonlicht omzetten in elektrische energie. Door de aanschaf van zonnepanelen bespaart u direct geld op uw energierekening. De zonne-energie die u zelf produceert hoeft u niet in te kopen, dit maakt u minder afhankelijk van energiebedrijven en van de jaarlijkse prijsstijgingen van elektriciteit. Het is zonder twijfel een goede investering, mede doordat de terugverdientijd veel korter is dan de levensduur van de producten. Door het gebruik van zonnepanelen levert u persoonlijk een bijdrage aan een vermindering van de CO2-uitstoot, een besparing op het verbruik van fossiele brandstoffen en een grotere onafhankelijkheid van energiecentrales.

Investeren in zonnepanelen biedt de volgende voordelen:

  • Lagere energierekening
  • Onafhankelijkheid
  • Hoog rendement van de panelen
  • Goed voor het milieu
  • Hogere waarde van uw huis