Zinkwerk2016-12-14T12:41:07+01:00

Waarom DTH?

Met veel enthousiasme zijn wij u van dienst bij het aanbrengen en onderhouden van vrijwel alle soorten dakbedekkingen voor platte en hellende daken.

Zinkwerk

Zink is een heel gebruiksvriendelijk materiaal en is ook nog is stijlvol. Zink is dan ook vrij populair en wordt op veel diverse soorten gebouwen toegepast. Van dakbedekking tot gevels, zink is een veelzijdig materiaal met vele mogelijkheden.  Als bouwmateriaal is zink een zeer betrouwbaar product en goed te combineren met andere materialen omdat het een natuurlijk product is. Zinkwerk heeft nauwelijks onderhoud nodig, waardoor u over de jaren de nodige onderhoudskosten bespaart. Zink heeft ook uitzonderlijke eigenschappen zoals: weerbestendigheid, onbrandbaarheid en de levensduur.

Wat doet Dak Techniek Holland op het gebied van Loodwerk?

Al vele jaren is zinkwerk een veelgebruikt materiaal. Bij plaatsing en onderhoud van zinkwerk levert Dak Techniek Holland een hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het bedekken, afwerken en onderhouden van daken en dus ook op het gebied van zinkwerk. Door onze jaren lange ervaring en expertise garanderen wij gespecialiseerd vakwerk. Wij beschikken over de beste kennis en duurzame materialen om een gewenst eindresultaat te creëren.

Loden slabben t.b.v. dakkapellen, opgaande gevels, schoorstenen. Zink van A-kwaliteit in diverse uitvoeringen, zoals:

  • Bakgoot
  • Kilgoot
  • Zakgoot
  • Verhogen goot
  • Afdekkap
  • Deklijst
  • Dakkapel

Over Dak Techniek Holland

Dak Techniek Holland is een professioneel dakdekkingsbedrijf, gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Met 30 jaar ervaring in de branche staan wij garant voor kwaliteit, die doorgaans begint met een goed en betrouwbaar advies. Door onze ervaring en kennis zijn wij in staat om in elke situatie gepast