Platte daken2016-12-14T12:04:20+01:00

Waarom DTH?

Met veel enthousiasme zijn wij u van dienst bij het aanbrengen en onderhouden van vrijwel alle soorten dakbedekkingen voor platte en hellende daken.

Platte daken

platte-dakenDak Techniek Holland is een professioneel dakbedekkingsbedrijf. Met veel enthousiasme zijn wij u van dienst bij het aanbrengen en het onderhouden van vrijwel alle soorten dakbedekkingen voor platte daken. Wij leveren voor uw platte daken een veelvoud aan producten en diensten, waaronder:

  • Alle soorten dakbedekking waaronder Bitumineuze dakbedekking, EPDM dakbedekking en kunststof dakbedekking
  • Dakafwerking op verschillende manieren zoals zinkwerk, lichtkoepels, waterafvoeren en dakdoorvoeren.
  • Vrijblijvende dakinspecties
  • Dakrenovaties
  • Dakveiligheid, zonnepanelen en isolatiemateriaal

Soorten dakbedekking

Goede dakbedekking is erg belangrijk. Goed onderhouden platte daken kunnen zeer lang zonder problemen meegaan. Op een bepaald moment, na ongeveer 25 jaar, is de toplaag van uw dak aan vervanging toe. Dit komt mede door verschillende weersinvloeden, die de toplaag van uw dak langzaam doen slijten. Door het slijten word de toplaag te dun, met gaten en vervolgens lekkages als gevolg. Alle soorten dakbedekking waar wij bij Dak Techniek Holland mee werken voldoen aan de basistaak: ervoor zorgen dat uw bezittingen beschermt worden tegen het Hollandse klimaat. De belangrijkste verschillen van de soorten dakbedekking liggen op het gebied van prijs, onderhoud en levensduur. Een bitumineuze dakbedekking moet u bijvoorbeeld jaarlijks schoonhouden en heeft een levensduur van gemiddeld 25 jaar. Aan een EPDM dakbedekking heeft u licht onderhoud en deze dakbedekking gaat tot wel 40 jaar mee. Ook kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een kunststof dakbedekking. Wij van Dak Techniek Holland kunnen u uiteraard adviseren over welke dakbedekking het beste bij uw dak past.

Veiligheid is onze prioriteit. Het zorgen voor veiligheid met betrekking tot platte daken kunt u door Dak Techniek Holland laten verzorgen. Wij kunnen voor u een dakrisico-inventarisatie opstellen. Dit houdt in dat wij uw risico op valgevaar in kaart brengen en op basis daarvan een veiligheidsplan opstellen en dat ook uitvoeren.

Last van lekkages of lekkages voorkomen?

Heeft u last van een lekkage of wilt u uw dak preventief vernieuwen? U kunt dit op twee manieren doen. Het is mogelijk om een nieuwe toplaag over de oude laag aan te brengen, dit brengt de minste kosten met zich mee. Als er al meerdere toplagen op uw dak zijn aangebracht, wordt het gewicht van de lagen te zwaar en moet uw complete dakbedekking dus vervangen worden. Wij van Dak Techniek Holland halen in dit geval alle toplagen van uw platte dak en voorzien het dak weer van een splinternieuwe, lekkage-proof toplaag. Wij kunnen uw dak, indien gewenst, dan ook gelijk isoleren.

Garantie

Indien u last krijgt van een lekkage, ontstaan door het feit van een niet juist aangebrachte dakbedekking, zullen wij dit herstellen nadat wij een schriftelijk verzoek hebben ontvangen. Ook als de kwaliteit van het geleverde niet in overeenstemming is met opgave fabrikant of leverancier heeft u recht op garantie.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen. In overleg met u bekijken wij graag wat we voor u kunnen betekenen.