Loodwerk2016-12-14T12:58:36+01:00

Waarom DTH?

Met veel enthousiasme zijn wij u van dienst bij het aanbrengen en onderhouden van vrijwel alle soorten dakbedekkingen voor platte en hellende daken.

Loodwerk

Loodwerk is een erg belangrijk onderdeel van het dak. Tegenwoordig wordt lood vooral gebruikt om vocht buiten te houden in dak- en muurconstructies. Versleten lood kan lekkage veroorzaken. Daarom is het erg belangrijk regelmatig het loodwerk te controleren en te laten repareren, renoveren of te vervangen. Door de duurzaamheid van het materiaal draagt het bij aan een goed milieu, omdat lood een duurzaam materiaal is heeft het weinig onderhoud nodig. Lood is een zeer betrouwbaar product en heeft bovendien een lange levensduur, het wordt daarom veel gebruikt in de bouw.

Wat doet Dak Techniek Holland op het gebied van Loodwerk?

Al vele jaren is loodwerk een veelgebruikt materiaal. Bij plaatsing en onderhoud van loodwerk levert Dak Techniek Holland een hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het bedekken, afwerken en onderhouden van daken en dus ook op het gebied van loodwerk. Door onze jaren lange ervaring en expertise garanderen wij gespecialiseerd vakwerk. Wij beschikken over de beste kennis en duurzame materialen om een gewenst eindresultaat te creëren.

Loden slabben t.b.v. dakkapellen, opgaande gevels, schoorstenen. Zink van A-kwaliteit in diverse uitvoeringen, zoals:

  • Bakgoot
  • Kilgoot
  • Zakgoot
  • Verhogen goot
  • Afdekkap
  • Deklijst
  • Dakkapel

Over Dak Techniek Holland

Dak Techniek Holland is een professioneel dakdekkingsbedrijf, gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Met 30 jaar ervaring in de branche staan wij garant voor kwaliteit, die doorgaans begint met een goed en betrouwbaar advies. Door onze ervaring en kennis zijn wij in staat om in elke situatie gepast advies op maat te geven. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen!