Hellende daken2016-12-14T11:57:17+01:00

Waarom DTH?

Met veel enthousiasme zijn wij u van dienst bij het aanbrengen en onderhouden van vrijwel alle soorten dakbedekkingen voor platte en hellende daken.

Hellende daken

Eén van de meest voorkomende dakvormen in de architectuur is het hellende dak. Hellende daken worden nog steeds erg vaak gebruikt en aangelegd. Hellende daken zijn op hun beurt weer onder te verdelen in verschillende soorten hellende daken. Kortom: hoe u uw pand er ook uit wil laten zien, een hellend dak is altijd geschikt. Het is echter wel belangrijk om uw hellende dak er goed uit te laten zien en de veiligheid van de mensen in het gebouw te waarborgen.

Wat doet Dak Techniek Holland op het gebied van hellende daken?

Wij zijn in staat om vakkundig en professioneel uw hellende dak te bedekken met dakpannen van de hoogwaardigste kwaliteit. Deze dakpannen zijn uitermate geschikt voor een brandveilige verwerking en dus ideaal voor uw bedrijfs- of verenigingspand, wat aan strenge eisen en regels met betrekking tot brandveiligheid moet voldoen.

Ook voor loodwerk, zinkwerk, waterafvoeren en VELUX dakramen bent u bij Dak Techniek Holland aan het juiste adres. Met zorgvuldigheid en deskundigheid gaan wij graag voor u aan de slag om voor uw dak de beste afwerking mogelijk te realiseren.

Onderhoud van uw hellende dak is erg belangrijk. Niet alleen voor de uitstraling, maar ook voor de levensduur van uw dak. Wij hebben veel ervaring met het werken aan hellende daken voor bedrijven, verenigingen en gemeenten.

Veiligheid is onze prioriteit. Het zorgen voor veiligheid met betrekking tot hellende daken kunt u door Dak Techniek Holland laten verzorgen. Wij kunnen voor u een dakrisico-inventarisatie opstellen. Dit houdt in dat wij uw risico op valgevaar in kaart brengen en op basis daarvan een veiligheidsplan opstellen en dat ook uitvoeren.

Over Dak Techniek Holland

Dak Techniek Holland levert voor hellende daken veel verschillende producten en diensten. Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid zijn wij in staat hellende daken voor het bedrijfsleven te bedekken, afwerken en onderhouden. Wij worden regelmatig ingeschakeld door gemeenten, bedrijven en verenigingen. Voor meer inzicht in wat voor projecten wij allemaal gerealiseerd hebben, kunt u een kijkje nemen bij het kopje projecten.

Dak Techniek Holland is een professioneel dakdekkingsbedrijf, gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Met 30 jaar ervaring in de branche staan wij garant voor kwaliteit, die doorgaans begint met een goed en betrouwbaar advies. Door onze ervaring en kennis zijn wij in staat om in elke situatie gepast advies op maat te geven. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen!