Dakterras2016-12-14T12:01:36+01:00

Waarom DTH?

Met veel enthousiasme zijn wij u van dienst bij het aanbrengen en onderhouden van vrijwel alle soorten dakbedekkingen voor platte en hellende daken.

Dakterras

dakterrasU bent op zoek naar een specialist voor het aanleggen van een dakterras? Dan bent u bij Dak Techniek Holland aan het juiste adres. Dankzij onze vele jaren ervaring kunt u op ons rekenen voor de aanleg en het onderhoud van uw dakterras, maar ook voor advies. Niet alleen wat betreft de verschillende dakterras producten zoals een terrasvloer, hekwerk en een dakluik, ook bij de uitvoering van uw plannen voor de aanleg van het dakterras.

De voordelen van een dakterras

Een dakterras is een extensie van uw woning, u kunt hiermee optimaal genieten van uw woning en een soort extra leefruimte. Wij maken uw dakterras met duurzame materialen, maatwerk meubels, voorzieningen voor comfort en veel groen. Uiteraard is dit afhankelijk van uw wensen.

Er is de laatste tijd steeds meer vraag naar dakterrassen. Een dakterras geeft niet alleen veel comfort, het geeft uw dak en woning ook een luxe en moderne uitstraling. U kunt uw dakterras volledig ontwerpen en inrichten naar uw wensen. Wij kunnen u hierbij adviseren over de beste opties voor de bouw en inrichting van het dakterras.

Een modern en comfortabel dakterras iets voor u?

Profiteer van het extra wooncomfort. Met een dakterras van Dak Techniek Holland kiest u voor een duurzaam product van topkwaliteit. U kunt bij ons rekenen op vakkundige advisering, montage, afwerking en een uitmuntende service.

Lijkt u dat wel wat? Meer leefruimte en comfort in de vorm van een prachtig, modern dakterras? Neem dan nu contact met ons op bij interesse of voor meer informatie.